Relax's, voor herhaling vatbaar...

De strakke vormgeving en de rustige sfeer wanneer je bij ons binnenkomt zullen jou meteen doen ontspannen. Zonder teveel woorden nemen we je mee naar een plaats waar je echt mag wegdromen. Genieten van de gekozen ervaring en gewoon onthaasten, genieten en relaxen.

De eenvoud van de architectuur wordt ook weerspiegeld in het gevoel dat we je willen meegeven: eenvoudig puur genieten.

 

 

Reserveer voor 15 januari '20 de wellness -en sauna suite en krijg GRATIS glaasje bubbels en een hapje*

De Relax's wellness -en sauna suite is een wellness lounge die volledig privé afgehuurd kan worden, van waaruit u zicht heeft op achterliggende akkers en die u toegang geeft tot de tuin met terras, ligweide en een verwarmd en stevig massagebad in openlucht. Heerlijk zowel in de zomer als in de winter.

Reserveer op tijd jullie wellness -en sauna suite.

*Reserveer de wellness -en sauna suite voor minstens 3 uur.

Reserveer online

of bel 09 373 82 43

Schenk een Relax's Cadeaubon tijdens de feestdagen

Wil je straks met Kerst en Nieuwjaar een onvergetelijk mooi en origineel geschenk geven? Maar je hebt weinig tijd? Gebrek aan inspiratie? Je vindt veel dingen te duur?

Schenk een Relax's Cadeaubon. Da's pas ontspannen feesten!

Schenk je een Cadeaubon voor meer dan 135 EUR? Dan krijg je van ons een gratis fles wijn!

Koop de Relax's Cadeaubon online

of bel 09 373 82 43

 

Wellness -en Sauna Suite

Privé Sauna en Wellness ruimte. Wegzakken in het Massagebad bij Adembenemende Vergezichten

Verblijf in een eigen Relaxruimte met goed gevulde Minibar om van Bubbels en een hapje te Genieten. Inclusief stoombad om de huid grondig te reinigen en de luchtwegen vrij te maken.

Massage Suite

Genieten van een heerlijke lichaamsmassage voorafgegaan door een infrarood saunabeurt. Gewoon jezelf laten verwennen...

Zonnebank

Zonnen onder deze Gecko professionele zonnebank met 38 lampen en 16 gezichtslampjes is een bron van energie. Het geeft een warm gevoel, doet uw lichaam ontspannen en geeft een aangename bruine kleur aan de huid.

GEBRUIK VAN ZONNEBANKEN KAN HUIDKANKER VEROORZAKEN

Arrangementen

Maak een bezoek aan Relax's helemaal voor herhaling vatbaar met een arrangement. Geniet van de sauna-suite met massage, en tussendoor een hapje en een drankje. Een Relax's arrangement: dat is pas ontspanning en puur genieten.

Gezond Slank

Wij begeleiden en motiveren je minstens 9 weken lang om af te slanken en gaan samen met jou op zoek naar jou ideale manier om jouw gewicht ook na de dieetfase op pijl te houden. Zonder veel moeite en met gewone dagelijkse voeding.

Cadeaubon

De Relax's cadeaubon, da's pas feest! Wil je een onvergetelijk mooi en origineel geschenk geven? Maar je hebt weinig tijd? Gebrek aan inspiratie? Je vindt veel dingen te duur? Hier een leuk voorstel in de vorm van 5 simpele tips waar je zeker mee scoort...