Relax's, voor herhaling vatbaar...

De strakke vormgeving en de rustige sfeer wanneer je bij ons binnenkomt zullen jou meteen doen ontspannen. Zonder teveel woorden nemen we je mee naar een plaats waar je echt mag wegdromen. Genieten van de gekozen ervaring en gewoon onthaasten, genieten en relaxen.

De eenvoud van de architectuur wordt ook weerspiegeld in het gevoel dat we je willen meegeven: eenvoudig puur genieten.

 

Valentijn komt eraan!

14 februari

Reserveer op tijd jullie Valentijn prikkel.

Maak een Valentijn bezoek aan Relax's helemaal compleet met het Valentijn arrangement. Drie uren genieten van elkaar in het Massagebad bij adembenemende vergezichten. Samen ontspannen in de Relax's Privé Sauna en Wellness ruimte. Puur relaxen met een rug-nek-schouder massage. Klinken op de liefde met een glaasje bubbels en zoete geneugten. Zalig, toch?

Reserveer online

of bel 09 373 82 43

Schenk een Relax's Cadeaubon met Valentijn

Ben je op zoek naar een mooi geschenk voor jouw geliefde met Valentijn? Schenk deze Valentijn pure ontspanning met een Relax’s cadeaubon.

Schenk een Relax's Cadeaubon. Da's pas liefde!

Koop de Relax's Cadeaubon online

of bel 09 373 82 43

 

Aanbod En Prijzen

Wat heeft Relax's jou te bieden? Vooral ontspannen en genieten! Ontdek onze suites.

Arrangementen

Maak een bezoek aan Relax's helemaal voor herhaling vatbaar met een arrangement. Geniet van de sauna-suite met massage, en tussendoor een hapje en een drankje. Een Relax's arrangement: dat is pas ontspanning en puur genieten.

Gezond Slank

Wij begeleiden en motiveren je minstens 9 weken lang om af te slanken en gaan samen met jou op zoek naar jou ideale manier om jouw gewicht ook na de dieetfase op pijl te houden. Zonder veel moeite en met gewone dagelijkse voeding.

Cadeaubon

De Relax's cadeaubon, da's pas feest! Wil je een onvergetelijk mooi en origineel geschenk geven? Maar je hebt weinig tijd? Gebrek aan inspiratie? Je vindt veel dingen te duur? Hier een leuk voorstel in de vorm van 5 simpele tips waar je zeker mee scoort...