Yellow

Nieuw Arrangement met massage en lekkere versnaperingen in de sauna-suite voor 2 personen. 4 uren genieten en ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite en volledig relaxen met een rug-nek-schouder massage. Tussendoor smullen van een vers fruitmandje of pittige hapjes.

...alles over Yellow

Smaragd

Arrangement met uitgebreide kaas en/of vleesschotel en verse broodjes in de sauna-suite voor 2 personen. 3 of 4 uren genieten en ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite.

...alles over Smaragd

Azuur

Arrangement met massage voor 2 personen. 3 of 4 uren genieten van de sauna-suite en volledig relaxen met een rug-nek-schouder massage.

...alles over Azuur

Ochtend Azure

Arrangement met uitgebreid ontbijt in de sauna-suite voor 2 personen. Vier uren relaxen en genieten van de sauna-suite, tuin-suite en een rug-nek-schouder massage. Of drie uren ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite.

...alles over Ochtend Azure

Cyan

Arrangement met massage en uitgebreide kaas en/of vleesschotel met verse broodjes in de sauna-suite voor 2 personen. Vier uren genieten en ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite en volledig relaxen met een rug-nek-schouder massage.

...alles over Cyan

Enjoy Cava

3 of 4 uren uren sauna-suite en tuin-suite voor 2 personen met een fles Cava.

...alles over Enjoy Cava

Taupe Champagne

3 of 4 uren uren sauna-suite en tuin-suite voor 2 personen met een fles Veuve Clicquot Brut of Demi-Sec champagne.

...alles over Taupe Champagne

Luxe Champagne

Vier uren sauna-suite en tuin-suite inclusief een rug-nek-schoudermassage voor 2 personen. Extra genieten met een fles Veuve Clicquot Brut of Demi-Sec champagne.

...alles over Luxe Champagne

Bubbels En Kreeft

Pure verwennerij voor 2! 5 uren sauna-suite en tuin-suite inclusief een rug-nek-schoudermassage voor 2 personen. Kreeft Belle-Vue en een fles Veuve Clicquot Brut of Demi-Sec champagne.

...alles over Bubbels En Kreeft