Lente Kriebels

Lente kriebels? Dat moet je vieren! Wat denk je van 3 uren wellness en sauna met een verse en fruitige lente smoothie? Nog meer genieten van die kriebels met een massage, zalig! Zou een lente gebakje smaken? Ja natuurlijk, een gebakje van kokos/framboos en kokos/passievrucht.

Smaragd

Arrangement met uitgebreide kaas en/of vleesschotel en verse broodjes in de sauna-suite voor 2 personen. 3 of  nieuw   4 uren  genieten en ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite.

Azuur

Arrangement met massage voor 2 personen. 3 of  nieuw   4 uren  genieten van de sauna-suite en volledig relaxen met een rug-nek-schouder -of lichaamsmassage.

Ochtend Azure

Arrangement met uitgebreid ontbijt in de sauna-suite voor 2 personen. Vier uren relaxen en genieten van de sauna-suite, tuin-suite en een rug-nek-schouder massage. Of drie uren ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite.

Cyan

Arrangement met massage en uitgebreide kaas en/of vleesschotel met verse broodjes of ontbijt in de sauna-suite voor 2 personen. Vier uren genieten en ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite en volledig relaxen met een rug-nek-schouder massage.

Magenta

Een hele dag puur genot voor 2! Zeven uren ontspannen in de sauna-suite en tuin-suite. 's Middags keuze uit verschillende maaltijden. Eén uur 100% relaxen met een rug-nek-schouder massage. 's Avonds afronden met een glaasje bubbels en zoete geneugten.

Enjoy Cava

3 of  nieuw   4 uren  uren sauna-suite en tuin-suite voor 2 personen met een fles Cava.

Taupe Champagne

3 of  nieuw   4 uren  uren sauna-suite en tuin-suite voor 2 personen met een fles Veuve Clicquot Brut of Demi-Sec champagne.

Luxe Champagne

Vier uren sauna-suite en tuin-suite inclusief een rug-nek-schoudermassage voor 2 personen. Extra genieten met een fles Veuve Clicquot Brut of Demi-Sec champagne.

Bubbels En Kreeft

Pure verwennerij voor 2! Vier uren sauna-suite en tuin-suite inclusief een rug-nek-schoudermassage voor 2 personen. Kreeft Belle-Vue en een fles Veuve Clicquot Brut of Demi-Sec champagne.

Valentijn Prikkel

Drie uren genieten van elkaar en de sauna-suite en tuin-suite. Puur relaxen met een rug-nek-schouder massage. Klinken op de liefde met een glaasje bubbels en zoete geneugten.