Schenk een Relax's Cadeaubon tijdens de feestdagen

Wil je straks met Kerst en Nieuwjaar een onvergetelijk mooi en origineel geschenk geven? Maar je hebt weinig tijd? Gebrek aan inspiratie? Je vindt veel dingen te duur?

Schenk een Relax's Cadeaubon. Da's pas ontspannen feesten!

Wil je een onvergetelijk mooi en origineel geschenk geven? Maar je hebt weinig tijd? Gebrek aan inspiratie? Je vindt veel dingen te duur?

Geef een cadeaubon voor een privé wellness bezoek aan Relax’s. Het ideale geschenk dat bol staat van ontspanning en pure verwennerij. De Relax’s cadeaubon geef je als Kerstgeschenk, tijdens Nieuwjaar, Valentijn, Moederdag, verjaardag, Vaderdag of gewoon omdat je iemand wil bedanken. Met een cadeaubon van Relax’s maak je altijd iemand gelukkig.

Waar wacht je nog op? Schenk vandaag nog een privé sauna arrangement met eventueel bubbels en een lekker hapje. Of een volledig wellness-arrangement met massage? Met een Relax’s cadeaubon bepaal jij het bedrag. De gelukkige ontvanger kiest daarna zelf het wellness-arrangement.

Hier een leuk voorstel in de vorm van 5 simpele tips waar je zeker mee scoort:

Tip 1

Zorg ervoor dat jouw cadeau niet wordt vergeten.

Schenk een Relax's cadeaubon. Iedereen zal erover praten, iedereen zal het leuk vinden en jou zullen ze niet vergeten. Onze cadeaubon is 1 jaar geldig. Dat is 1 jaar om er naar uit te kijken of meteen van te genieten.

Tip 2

Nodig jezelf mee uit en geniet!

Proffiteer met je partner, ouders, kinderen, vrienden,… van de Relax's cadeaubon.

Tip 3

Jouw cadeau, jouw prijs

Bepaal zelf de waarde van de Relax's cadeaubon. Hoeveel je ook geeft, een Relax's cadeaubon wordt altijd gesmaakt.

Tip 4

Kom eens langs, wij trakteren.

Kom zelf de cadeaubon afhalen bij Relax's en geniet van een borreltje tijdens een rondleiding.

Tip 5

Bespaar jezelf winkelstress.

Winkelen kan wel eens minder leuk zijn dan gedacht. Ontwijk de drukte en wachtrijen. De Relax's cadeaubon kan je 7 op 7 bij ons afhalen, of telefonisch bestellen of via onze website.

Vraag de Relax's cadeaubon nu aan

Jouw gegevens

Wie schenkt de bon?


Deze gegevens worden bewaard volgens ons strikt privacy beleid en in geen geval doorverkocht aan derden. U kan op ieder ogenblik inzicht vragen in uw gegevens of deze laten verwijderen.