Relax's cadeaubon

Schenk een Relax's Cadeaubon voor Valentijn

Ben je op zoek naar een mooi geschenk voor jouw geliefde met Valentijn? Schenk deze Valentijn pure ontspanning met een Relax’s cadeaubon.

Valentijn doorbrengen in een Privé Sauna en Wellness ruimte. Samen wegzakken in het Massagebad bij adembenemende vergezichten. Verblijven in een eigen Relaxruimte met goed gevulde minibar om van bubbels en een hapje te genieten. Zalig, toch?

Maak een Valentijn bezoek aan Relax's helemaal compleet met het Valentijn arrangement. Drie uren genieten van elkaar en de sauna-suite en tuin-suite. Puur relaxen met een rug-nek-schouder massage. Klinken op de liefde met een glaasje bubbels en zoete geneugten.

Vier Valentijn bij Relax’s en voel jullie weer helemaal verliefd!

Wil je een onvergetelijk mooi en origineel geschenk geven? Maar je hebt weinig tijd? Gebrek aan inspiratie? Je vindt veel dingen te duur?

Hier een leuk voorstel in de vorm van 5 simpele tips waar je zeker mee scoort:

Tip 1

Zorg ervoor dat jouw cadeau niet wordt vergeten.

Schenk een Relax's cadeaubon. Iedereen zal erover praten, iedereen zal het leuk vinden en jou zullen ze niet vergeten. Onze cadeaubon is 1 jaar geldig. Dat is 1 jaar om er naar uit te kijken of meteen van te genieten.

Tip 2

Nodig jezelf mee uit en geniet!

Proffiteer met je partner, ouders, kinderen, vrienden,… van de Relax's cadeaubon.

Tip 3

Jouw cadeau, jouw prijs

Bepaal zelf de waarde van de Relax's cadeaubon. Hoeveel je ook geeft, een Relax's cadeaubon wordt altijd gesmaakt.

Tip 4

Kom eens langs, wij trakteren.

Kom zelf de cadeaubon afhalen bij Relax's en geniet van een borreltje tijdens een rondleiding.

Tip 5

Bespaar jezelf winkelstress.

Winkelen kan wel eens minder leuk zijn dan gedacht. Ontwijk de drukte en wachtrijen. De Relax's cadeaubon kan je 7 op 7 bij ons afhalen, of telefonisch bestellen of via onze website.

Vraag de Relax's cadeaubon nu aan

Jouw gegevens

Wie schenkt de bon?


Deze gegevens worden bewaard volgens ons strikt privacy beleid en in geen geval doorverkocht aan derden. U kan op ieder ogenblik inzicht vragen in uw gegevens of deze laten verwijderen.