Smaragd

Wellness -en Sauna arrangement met maaltijd

3 of 4 uren gebruik van Wellness -en Sauna Suite en Tuin Suite voor 2 personen

Arrangement met volledige maaltijd. Voor de maaltijd kan je kiezen uit:

  • Kaasschotel extra: 300 gr kaas p.p., vers fruit, gedroogde vruchten, nootjes, boter en broodjes
  • Kaas -en vleesschotel: 300 gr kaas en vlees gemengd p.p., vers fruit, gedroogde vruchten, nootjes, boter en broodjes
  • Italiaanse schotel: assortiment Italiaanse kazen, vleeswaren, tapas, boter en broodjes

Prijzen

Arrangement Prijs 3 uren Prijs 4 uren
Smaragd € 240,00 € 290,00

Reserveren

Wil je een Last Minute Smaragd boeken? Bel ons nu:

callTelefoon 09 373 82 43

mailE-mail info@relaxs.be

Inbegrepen
in het Smaragd Wellness -en Sauna arrangement

Klik op een item voor meer info

Bij dit Wellness -en Sauna arrangement is een volledige maaltijd, uitgebreid ontbijt of versnaperingen inbegrepen. Bovenaan de pagina kan je alles lezen over wat er is inbegrepen en tussen welke maaltijden je kan kiezen.
Sauna combineert hoge temperaturen met een lage vochtigheidsgraad. Ontspannend én therapeutisch. De sauna zorgt bovendien voor een betere bloedcirculatie en versterkt jouw weerstand.
Het stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen. Daarnaast zorgt een verblijf in de stoomcabine voor een gezonde werking op de luchtwegen.
Lekker wegzakken in een Jacuzzi is een simpelweg zalig. Het warme water en de bubbels zorgen voor een verkwikkend effect. Je wordt gemasseerd waardoor jouw lichaam geleidelijk aan volledig ontspant. Puur genot!
Het is belangrijk om na elke saunabeurt een douche te nemen. Dit zowel om hygiënische redenen, maar daarnaast ook om jouw lichaam af te koelen. In de Wellness -en Sauna Suite heb je verschillende soorten douches ter beschikking. Geef je de voorkeur aan een zachte straal? Gebruik dan de koud-waterslang. Kom daarna extra tot rust met een voetbadje. Onder de stortdouche heb je al een revitaliserend effect na enkele seconden. Begin eerst met de straal langzaam op de benen te richten. Daarna op de armen en tot slot over heel jouw lichaam. Het effect van de emmer-douche is ongeveer hetzelfde maar dan iets zachter.
Met de koude waterstraal kan je jezelf of elkaar van kop tot teen afkoelen na het saunabezoek.
De koude kapemmer zorgt er meteen voor dat je bent afgekoeld. 1 ruk aan het touw en …”Splash” Van kop tot teen afgekoeld. Zeer verkwikkend.
Verkies je om jezelf beetje per beetje af te koelen? Dan is de koude douche ideaal na de sauna. Begin met jouw rechtervoet en doe verder heel jouw rechterbeen. Dan jouw linkervoet en been. Dan rechterarm geleidelijk aan afkoelen. Daarna de linkerarm. Nu via de nek de rug afkoelen. Ten slotte even met heel het lichaam onder de koude douche. Zalig na die sauna!
Geniet van de zon op onze therapeutische ligweide. Kom rechtstreeks in contact met de natuur via het gras. Je ligt extra comfortabel dankzij het licht hellend vlak van de grasweide. De grasweide is aangelegd met zuivere grond en stenen vol mineralen. Hierdoor is het gevoel met de natuur puur en intens. Ideaal om uit te rusten na jouw sauna bezoek. Of wanneer je uit de Jacuzzi komt.
Even op adem komen na de sauna? Neem plaats in jouw eigen relaxruimte. Strak maar gezellig ingericht met designmeubilair. Je komt helemaal tot rust.
In de Wellness -en Sauna Suite kan je uitrusten in de Relax’s ruimte. Of gewoon even wegdommelen op de ligweide in de Tuinsuite.
Je zal je helemaal thuis voelen dankzij onze goed gevulde minibar. Je hebt een ruime keuze aan gezonde drankjes, wijn, champagne of een biertje.
Bij Relax's leggen we jou volledig in de watten. En we zorgen voor alles. Douchegel, shampoo, douchecrème, haardroger... je hoeft er niet zelf voor te zorgen. Bij jouw bezoek aan onze Wellness -en Sauna Suite zorgen we ook voor het badlinnen, slippers, badjas, karaf water en fruitsapje.