Huisreglement

Algemeen

Iedereen die bij ons reserveert verklaart zich automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Een reservatie of bestelling bij Relax's betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Je dient de gehuurde ruimte, de toestellen en de uren te respecteren.

Relax's is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van goederen.

Bij schade dien je de herstellingen van de door jou aangebrachte schade te vergoeden. Indien het complex moet gesloten worden zal er een vergoeding van 30 euro per uur aangerekend worden.

Instellingen van de apparatuur worden niet door de klanten gewijzigd.

In geen geval kunnen de eigenaars van Relax's aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Relax's ter beschikking gestelde faciliteiten. Relax's zal ten gevolge ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

Reservatie, uitstel en betalingen

Een reservatie is pas definitief na betaling.

Betaling gebeurt per overschrijving op rekeningnr BE77 6528 0269 0442 of cash aan de kassa.

Eventuele extra's worden cash onmiddellijk na iedere beurt afgerekend.

Bij reservatie verklaar je jezelf automatisch akkoord met onze huisregels:

Uitstel en annulaties van afgesproken dag en uur dienen minstens twee dagen of 48 uur op voorhand gemeld te worden. Je kan dan een nieuwe afspraak maken.

Allerlei

Bij het binnenkomen zal je slippers overhandigd worden. Schoenen zijn niet toegelaten in het saunacentrum. Draag de slippers die klaar staan en laat jouw schoenen achter op de voorziene plaats.

Voel je gerust thuis. Geen enkel probleem om in kamerjas of feestkledij rond te lopen.

Gelieve juwelen uit te doen.

Naakt lopen is buiten niet toegelaten. Badpak, bikini en zwembroek zijn in de tuin toegelaten maar zijn, om hygiënische redenen, niet toegelaten in de Wellness -en Sauna Suite, Massage Suite en het massagebad.

Warm douchen is steeds verplicht bij aanvang van een sessie.

Uit veiligheid is roken, kaarsen branden of vuur aanmaken nergens toegelaten.

Om je te kunnen verwennen en indien je voor een halve of volledige dag een suite huurt, betreden wij misschien de suite. Dit doen we altijd discreet bij jou afwezigheid of door aan te kloppen.

Wanneer je de Wellness -en Sauna Suite huurt, aarzel dan niet om in de tuin rond te lopen of ons iets te vragen.

Kinderen beneden de 6 jaar zijn om veiligheidsredenen niet toegelaten. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar dienen onder permanent toezicht te staan van een volwassene.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Huisregels i.v.m. massages en andere ervaringen

Neem altijd eerst een warme douche uit respect en welbehagen. Gebruik geen parfum of dergelijke.

Ben je zwanger? Meld het ons in ieder geval.

Heb je twijfels i.v.m. sauna, massage, zonnebank? Vraag het ons.

Onze massages zijn nooit erotisch getint en op eventuele verzoeken gaan wij nooit in. Relax's heeft het recht de deur te wijzen en de nodige instanties in te lichten.

Bij lichaamsmassages worden de delen die wij niet masseren altijd afgedekt met een handdoek. Hou gerust jouw onderbroek of string aan.

Relax's is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit de behandelingen of uit de sessies van niet door de cliënten genoemde symptonen, blessures of aandoeningen die de behandeling door een arts of kinesist vereisen. In geval van twijfel raden wij aan jouw arts te raadplegen.

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het correct gebruik van de door Relax's ter beschikking gestelde infrastructuur of produkten. In geen geval kan Relax's aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke- of materiële schade of ongevallen die veroorzaakt worden door het gebruik ervan. Relax's is niet aansprakelijk en zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Wij zullen dus ook niet verplicht zijn tot betaling van schadevergoeding, uit welke hoofde dan ook. Gelieve de accommodatie en de produkten dan ook op een verantwoorde wijze te gebruiken.

Relax's wenst je een zeer aangenaam en onvergetelijk verblijf toe. En zoete dromen.