Relax's Wellness -en Sauna Suite

Jouw eigen privé sauna moment

De Relax's Wellness -en Sauna Suite is een wellness lounge die je volledig privé kan afhuren. Vanuit deze ruimte heb je zicht op de achterliggende akkers. Je hebt ook meteen toegang tot de tuin met terras. In de tuin kan je zonnen op de ligweide. Achter de ligweide staat er een grote Jacuzzi. Vanuit het verwarmde massagebad in openlucht kan je helemaal wegdromen en volledig ontspannen. Relax’s biedt je een heerlijke privé Wellness. Ideaal voor zowel tijdens de zomer als in de winter.

In de Wellness -en Sauna Suite vertoef je in jouw eigen relaxruimte. Van hieruit heb je meteen toegaan tot alle Wellness -en sauna faciliteiten. Zoals het stoombad om de huid grondig te reinigen en de luchtwegen vrij te maken. Een groot massagebad van waaruit je kan genieten van het landelijke Kaprijke. De sauna met hoge temperaturen en lage vochtigheid om eens goed te zweten. En verschillende belevingsdouches om af te koelen of gewoon van de genieten. Naast alle wellness faciliteiten bieden we jou een goed gevulde minibar. Zo kan je ontspannend genieten van een glaasje bubbels en een hapje.

Zonder teveel woorden nemen we je mee naar een plek waar je echt kan wegdromen.

Prijzen

  3 uren 4 uren
2 personen € 165,00 € 220,00
3 personen € 220,00 € 275,00
4 personen € 275,00 € 330,00
vanaf 5 personen
(van mei t.e.m. september)
Te bespreken naargelang de wensen.

Reserveren

Wil je een Last Minute Wellness -en sauna suite boeken? Bel ons nu:

callTelefoon 09 373 82 43

mailE-mail info@relaxs.be

Dit heeft onze Wellness -en Sauna Suite allemaal te bieden:

Sauna Sauna

Sauna combineert hoge temperaturen met een lage vochtigheidsgraad. Ontspannend én therapeutisch. De sauna zorgt bovendien voor een betere bloedcirculatie en versterkt jouw weerstand.

Stoomcabine Stoombad

Het stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen. Daarnaast zorgt een verblijf in de stoomcabine voor een gezonde werking op de luchtwegen.

Jacuzzi Jacuzzi

Lekker wegzakken in een Jacuzzi is een simpelweg zalig. Het warme water en de bubbels zorgen voor een verkwikkend effect. Je wordt gemasseerd waardoor jouw lichaam geleidelijk aan volledig ontspant. Puur genot!

Relaxsruimte Relaxruimte

Even op adem komen na de sauna? Neem plaats in jouw eigen relaxruimte. Strak maar gezellig ingericht met designmeubilair. Je komt helemaal tot rust.

Belevingsdouche Belevingsdouche

Het is belangrijk om na elke saunabeurt een douche te nemen. Dit zowel om hygiënische redenen, maar daarnaast ook om jouw lichaam af te koelen. In de Wellness -en Sauna Suite heb je verschillende soorten douches ter beschikking. Geef je de voorkeur aan een zachte straal? Gebruik dan de koud-waterslang. Kom daarna extra tot rust met een voetbadje. Onder de stortdouche heb je al een revitaliserend effect na enkele seconden. Begin eerst met de straal langzaam op de benen te richten. Daarna op de armen en tot slot over heel jouw lichaam. Het effect van de emmer-douche is ongeveer hetzelfde maar dan iets zachter.

Ligweide Tuinsuite

De Wellness -en Sauna Suite geeft je toegang tot de tuin met terras, lig- en zit-stoelen, ligweide en ruime jacuzzi met hydromassage. Lees hier alles over de Tuinsuite

Minibar Minibar

Je zal je helemaal thuis voelen dankzij onze goed gevulde minibar. Je hebt een ruime keuze aan gezonde drankjes, wijn, champagne of een biertje.

Badlinnen Omkleedruimte

Bij Relax's leggen we jou volledig in de watten. En we zorgen voor alles. Douchegel, shampoo, douchecrème, haardroger... je hoeft er niet zelf voor te zorgen. Bij jouw bezoek aan onze Wellness -en Sauna Suite zorgen we ook voor het badlinnen, slippers, badjas, karaf water en fruitsapje.

Orde en hygiëne zijn onze uitgangspunten. Het zijn net als jou een unieke beleving te garanderen één van onze topprioriteiten. Na iedere verhuur maken we de ruimtes grondig schoon en ontsmetten we alle elementen.