LipoLip® is een concept waarmee je op een gemakkelijke en snelle manier de overtollige kilo’s te lijf te gaan.

Het is een totaalconcept waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en behoudt. Het programma bestaat uit een 3-fasenplan met uitgebalanceerd voedingsadvies in combinatie met een natuurlijk voedingssupplement. Vetophopingen verdwijnen op de gewenste plaatsen zoals heupen, billen, buik en dijen. Doorgaans 8 % gewichtsverlies voor vrouwen en 10% gewichtsverlies voor mannen in fase 1!

LipoLip®

Vitaal afslanken

Omdat je gezondheid belangrijk is

Vitaal afslanken is voor sommige mensen niet gemakkelijk. Om af te slanken en vervolgens ook slank te blijven, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft LipoLip® een doelgericht en verantwoord 3 Fasen plan ontwikkeld.

Wat is de reden dat de ene mens beter op gewicht blijft dan een andere mens terwijl deze persoon er alles aan doet om zijn gewicht te behouden of te herwinnen? Veel heeft te maken met het spierweefseltype dat je hebt maar ook problemen zoals:

  • Traag werkende schildklier
  • Hormonale stoornissen
  • Stress
  • Spijsvertering- en darmproblemen

Inhoud

Het Liplip Lifestyle programma bestaat uit een 3 fasen plan.

Fase 1 - Dieetfase

De Dieetfase duurt 23 tot max 36 dagen. Deze fase richt zich op verlies van je buikvet en je overtollige ongezonde vetten.

Fase 2 - Stabilisatiefase

De Stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld met koolhydraten, zodat je gewicht stabiliseert (géén jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt.

Fase 3 - Balansfase

In de Balansfase krijg je tools aangereikt die je kan gebruiken in je dagelijks gezond eetpatroon.

Alles met een uitgebreide handleiding, tips & tricks, smakelijke weekmenu’s, ondersteuning en begeleiding naar wens. Boodschappen doe je zoals steeds bij je eigen groentewinkel, slager, vismarkt of supermarkt of natuurwinkel.

Waarom Lipolip®?

Na het doorlopen van fase 1 en 2 is je visie op eten helemaal veranderd. Je bent het nu gewend om gezond te eten. Je wilt ook niet meer anders.

Uiteraard mag je af en toe eens zondigen. Ik stel steeds de 80/20 regel voor. Voor 80 procent probeer je een zo gezond mogelijk voedingsprogramma aan te houden. Kies voor minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten die door hun rijke aanbod aan vezels geen invloed op je suikerspiegel hebben. Eet meer eiwitten en gezonde vetten.

Voeding heeft ook een sociaal karakter, het brengt mensen bij elkaar en geeft ontspanning. Probeer steeds op een relaxte manier na te gaan waarom je soms grijpt naar teveel en ongezonde voeding. Tracht spanningen en stress niet te compenseren met voeding.

De laatste fase draait om een juiste balans en is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je gezond eet, je gewicht in de gaten houdt en regelmatig beweegt. Af en toe je boekje te buiten gaan kan je compenseren met regelmatig een vasten- of soepdag in te lassen. Zo zal je langer een gezond en vitaal gewicht behouden.

Lipolip® is ontwikkeld door Leen Steyaert. Auteur van boeken; Stralend door de menopauze en Oerritme.

Prijzen

LipoLip® kuur
€ 350,00

Relax’t slanker en fit

Wil je begeleiding om jouw dromen te bereiken? Laat Relax's jou helpen.
Maak een afspraak om gedurende 9 tot 12 weken persoonlijk begeleidt te worden door Nadine. Dit kan op maandag en dinsdag tussen 14u en 17u of 19u en 21u.

Ga voor een goed gevoel en contacteer ons.

Reserveren

Wil je een Last Minute Gezond slank boeken? Bel ons nu:

callTelefoon 09 373 82 43

mailE-mail info@relaxs.be