Relax's Wellness -en Sauna Suite

Jouw eigen privé sauna moment

De Relax's wellness -en sauna suite is een wellness lounge die volledig privé afgehuurd kan worden, van waaruit u zicht heeft op achterliggende akkers en die u toegang geeft tot de tuin met terras, ligweide en een verwarmd en stevig massagebad in openlucht. Heerlijke Privé Wellness voor zowel in de zomer als in de winter.

Bij Relax’s heb je een eigen Relaxruimte met goed gevulde Minibar om van Bubbels en een hapje te Genieten. Inclusief stoombad om de huid grondig te reinigen en de luchtwegen vrij te maken. Geniet van een adembenemend uitzicht van het landelijke Kaprijke vanuit het massagebad. Zonder teveel woorden nemen we je mee naar een plaats waar je echt mag wegdromen.

Dit heeft onze wellness -en sauna suite allemaal te bieden:

Sauna Sauna

Sauna combineert hoge temperaturen met een lage vochtigheidsgraad. Ontspannend én therapeutisch. (betere bloedcirculatie en weerstand).

Stoomcabine Stoombad

Het stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen en heeft daarenboven een gezonde werking op de luchtwegen.

Jacuzzi Jacuzzi

Lekker wegzakken in een jacuzzi is een weldaad. Het warme water en de bubbels verkwikken, masseren en ontspannen het lichaam zeer geleidelijk ... puur genot!

Relaxsruimte Relaxruimte

Even op adem komen na de sauna ? Neem plaats in de relaxruimte ingericht met designmeubilair. Kom helemaal tot rust!

Belevingsdouche Belevingsdouche

Het is zéér belangrijk om na elke saunabeurt een douche te nemen, ten eerste om hygiënische redenen maar ook om het lichaam af te koelen...

Minibar Minibar

Je voelt zich helemaal thuis dankzij onze goed gevulde minibar, een gezond drankje, een glaasje wijn of bubbels, het is er ALLEMAAL, feel free !

Badlinnen Omkleedruimte

Alles is voorzien om jou saunabezoek in schoonheid te eindigen; douche gel, shampoo, haardroger,... De wellness -en sauna suite geeft je toegang tot de tuin met terras, lig- en zit-stoelen, ligweide en ruime jacuzzi met hydromassage.
Badlinnen, slippers, badjas, shampoo, douchecrème, karaf water en fruitsapje zijn telkens inbegrepen.

Orde en hygiëne zijn onze uitgangspunten. Na iedere verhuring worden alle elementen in de ruimte grondig mee gereinigd.

Prijzen

  2 uren* 3 uren 4 uren
2 personen € 110,00 € 135,00 € 175,00
3 personen - € 175,00 € 225,00
4 personen - € 215,00 € 275,00
vanaf 5 personen
(van mei t.e.m. september)
Te bespreken naargelang de wensen.

* De wellness -en sauna suite wordt verhuurd op basis van 3 uren voor 2 personen. (uit ervaring met het merendeel van onze klanten wordt een basisarrangement van 2 uren te kort bevonden)

* De stoomcabine kan niet gebruikt worden, daarvoor is de tijd te kort. Bij slecht weer kan je eventueel kiezen voor de stoomcabine i.p.v. de jacuzzi.

Reserveren

Reserveer online

Wil je een Last Minute Wellness -en sauna suite boeken? Bel ons nu:

callTelefoon 09 373 82 43

mailE-mail info@relaxs.be