Wellness -en Sauna Suite

Privé Sauna en Wellness ruimte. Wegzakken in het Massagebad bij Adembenemende Vergezichten

Verblijf in een eigen Relaxruimte met goed gevulde Minibar om van Bubbels en een hapje te Genieten. Inclusief stoombad om de huid grondig te reinigen en de luchtwegen vrij te maken.

...alles over Wellness -en Sauna Suite

Massage Suite

Genieten van een heerlijke lichaamsmassage voorafgegaan door een infrarood saunabeurt. Gewoon jezelf laten verwennen...

...alles over Massage Suite

Arrangementen

Maak een bezoek aan Relax's helemaal voor herhaling vatbaar met een arrangement. Geniet van de sauna-suite met massage, en tussendoor een hapje en een drankje. Een Relax's arrangement: dat is pas ontspanning en puur genieten.

...alles over Arrangementen

Zonnebank

Zonnen onder deze Gecko professionele zonnebank met 38 lampen en 16 gezichtslampjes is een bron van energie. Het geeft een warm gevoel, doet uw lichaam ontspannen en geeft een aangename bruine kleur aan de huid.

GEBRUIK VAN ZONNEBANKEN KAN HUIDKANKER VEROORZAKEN

...alles over Zonnebank

Gezond Slank

Wij begeleiden en motiveren je minstens 9 weken lang om af te slanken en gaan samen met jou op zoek naar jou ideale manier om jouw gewicht ook na de dieetfase op pijl te houden. Zonder veel moeite en met gewone dagelijkse voeding.

...alles over Gezond Slank

Cadeaubon

De Relax's cadeaubon, da's pas feest! Wil je een onvergetelijk mooi en origineel geschenk geven? Maar je hebt weinig tijd? Gebrek aan inspiratie? Je vindt veel dingen te duur? Hier een leuk voorstel in de vorm van 5 simpele tips waar je zeker mee scoort...

...alles over Cadeaubon